@orienteering_in_israel 14/02/2019 16:01:58
Results (stage 1 - ????? 3- ???? ????)

Pos.St. No.NameClassClubCountryTime 1Time+
 
זח תלמידות 1 (2030m, 0m)
1.50הכפר הירוקזח תלמידות 1הכפר הירוקISR23:03
2.49הכפר הירוקזח תלמידות 1הכפר הירוקISR24:17+01:14
3.95הנגיד הרצליה אזח תלמידות 1הנגיד הרצליה אISR28:57+05:54
4.203טבע תל אביבזח תלמידות 1טבע תל אביבISR30:52+07:49
5.248כצנלסון גבעתייםזח תלמידות 1כצנלסון גבעתייםISR32:34+09:31
6.204טבע תל אביבזח תלמידות 1טבע תל אביבISR32:53+09:50
7.133הנגיד הרצליה בזח תלמידות 1הנגיד הרצליה בISR33:20+10:17
8.402שזר קרית אונוזח תלמידות 1שזר קרית אונוISR36:38+13:35
9.292מעין עין החורשזח תלמידות 1מעין עין החורשISR40:50+17:47
10.250כצנלסון גבעתייםזח תלמידות 1כצנלסון גבעתייםISR42:24+19:21
11.140הנגיד הרצליה בזח תלמידות 1הנגיד הרצליה בISR43:16+20:13
12.231טשרניחובסקי נתניהזח תלמידות 1טשרניחובסקי נתניהISR44:20+21:17
12.55הכפר הירוקזח תלמידות 1הכפר הירוקISR44:20+21:17
14.101הנגיד הרצליה אזח תלמידות 1הנגיד הרצליה אISR46:04+23:01
15.142הנגיד הרצליה בזח תלמידות 1הנגיד הרצליה בISR47:02+23:59
16.245כצנלסון גבעתייםזח תלמידות 1כצנלסון גבעתייםISR51:35+28:32
17.359עירוני ט תל אביבזח תלמידות 1עירוני ט תל אביבISR60:32+37:29
18.27בן גוריון הרצליהזח תלמידות 1בן גוריון הרצליהISR77:44+54:41
244כצנלסון גבעתייםזח תלמידות 1כצנלסון גבעתייםISRdnf
502תתזח תלמידות 1תתISRdnf
252כצנלסון גבעתייםזח תלמידות 1כצנלסון גבעתייםISRmp
102הנגיד הרצליה אזח תלמידות 1הנגיד הרצליה אISRmp
57הכפר הירוקזח תלמידות 1הכפר הירוקISRmp
134הנגיד הרצליה בזח תלמידות 1הנגיד הרצליה בISRmp
 
זח תלמידות 2 (1990m, 0m)
1.56הכפר הירוקזח תלמידות 2הכפר הירוקISR20:35
2.52הכפר הירוקזח תלמידות 2הכפר הירוקISR21:46+01:11
3.96הנגיד הרצליה אזח תלמידות 2הנגיד הרצליה אISR23:38+03:03
4.337נחשון חבל מודיעיןזח תלמידות 2נחשון חבל מודיעיןISR24:00+03:25
5.403שזר קרית אונוזח תלמידות 2שזר קרית אונוISR25:10+04:35
6.400שזר קרית אונוזח תלמידות 2שזר קרית אונוISR27:28+06:53
7.201טבע תל אביבזח תלמידות 2טבע תל אביבISR30:53+10:18
8.53הכפר הירוקזח תלמידות 2הכפר הירוקISR31:41+11:06
9.104הנגיד הרצליה אזח תלמידות 2הנגיד הרצליה אISR33:00+12:25
10.202טבע תל אביבזח תלמידות 2טבע תל אביבISR34:47+14:12
11.401שזר קרית אונוזח תלמידות 2שזר קרית אונוISR38:25+17:50
12.246כצנלסון גבעתייםזח תלמידות 2כצנלסון גבעתייםISR38:41+18:06
13.99הנגיד הרצליה אזח תלמידות 2הנגיד הרצליה אISR39:50+19:15
14.26בן גוריון הרצליהזח תלמידות 2בן גוריון הרצליהISR40:26+19:51
15.251כצנלסון גבעתייםזח תלמידות 2כצנלסון גבעתייםISR43:44+23:09
16.249כצנלסון גבעתייםזח תלמידות 2כצנלסון גבעתייםISR44:29+23:54
17.25בן גוריון הרצליהזח תלמידות 2בן גוריון הרצליהISR45:28+24:53
18.58הכפר הירוקזח תלמידות 2הכפר הירוקISR46:25+25:50
19.54הכפר הירוקזח תלמידות 2הכפר הירוקISR49:46+29:11
20.253כצנלסון גבעתייםזח תלמידות 2כצנלסון גבעתייםISR50:54+30:19
21.357עירוני ט תל אביבזח תלמידות 2עירוני ט תל אביבISR64:55+44:20
22.358עירוני ט תל אביבזח תלמידות 2עירוני ט תל אביבISR73:54+53:19
23.247כצנלסון גבעתייםזח תלמידות 2כצנלסון גבעתייםISR81:49+61:14
232טשרניחובסקי נתניהזח תלמידות 2טשרניחובסקי נתניהISRmp
233טשרניחובסקי נתניהזח תלמידות 2טשרניחובסקי נתניהISRmp
 
זח תלמידים1 (2150m, 0m)
1.207טבע תל אביבזח תלמידים1טבע תל אביבISR16:59
2.61הכפר הירוקזח תלמידים1הכפר הירוקISR17:12+00:13
3.60הכפר הירוקזח תלמידים1הכפר הירוקISR17:45+00:46
4.419תתזח תלמידים1תתISR18:14+01:15
5.62הכפר הירוקזח תלמידים1הכפר הירוקISR19:00+02:01
6.294מעין עין החורשזח תלמידים1מעין עין החורשISR19:01+02:02
7.63הכפר הירוקזח תלמידים1הכפר הירוקISR20:29+03:30
8.209טבע תל אביבזח תלמידים1טבע תל אביבISR21:14+04:15
9.340נחשון חבל מודיעיןזח תלמידים1נחשון חבל מודיעיןISR22:13+05:14
10.264מור מכבים רעותזח תלמידים1מור מכבים רעותISR22:20+05:21
11.257כצנלסון גבעתייםזח תלמידים1כצנלסון גבעתייםISR22:37+05:38
12.210תתזח תלמידים1תתISR22:50+05:51
13.405שזר קרית אונוזח תלמידים1שזר קרית אונוISR23:54+06:55
14.106הנגיד הרצליה אזח תלמידים1הנגיד הרצליה אISR24:35+07:36
15.258כצנלסון גבעתייםזח תלמידים1כצנלסון גבעתייםISR24:36+07:37
16.407שזר קרית אונוזח תלמידים1שזר קרית אונוISR24:37+07:38
17.344סוסיאזח תלמידים1סוסיאISR25:43+08:44
18.406שזר קרית אונוזח תלמידים1שזר קרית אונוISR26:28+09:29
19.109הנגיד הרצליה אזח תלמידים1הנגיד הרצליה אISR27:09+10:10
20.420תתזח תלמידים1שזר קרית אונוISR27:32+10:33
21.183חוף השרוןזח תלמידים1חוף השרוןISR28:16+11:17
22.59הכפר הירוקזח תלמידים1הכפר הירוקISR28:41+11:42
23.37גן ונוף פתח תקווהזח תלמידים1גן ונוף פתח תקווהISR29:19+12:20
24.346סוסיאזח תלמידים1סוסיאISR30:14+13:15
25.236טשרניחובסקי נתניהזח תלמידים1טשרניחובסקי נתניהISR31:19+14:20
26.147הנגיד הרצליה בזח תלמידים1הנגיד הרצליה בISR32:12+15:13
27.266מור מכבים רעותזח תלמידים1מור מכבים רעותISR32:45+15:46
28.339נחשון חבל מודיעיןזח תלמידים1נחשון חבל מודיעיןISR33:01+16:02
29.105הנגיד הרצליה אזח תלמידים1הנגיד הרצליה אISR33:11+16:12
30.256כצנלסון גבעתייםזח תלמידים1כצנלסון גבעתייםISR33:15+16:16
31.267מור מכבים רעותזח תלמידים1מור מכבים רעותISR33:55+16:56
32.108הנגיד הרצליה אזח תלמידים1הנגיד הרצליה אISR36:04+19:05
33.338נחשון חבל מודיעיןזח תלמידים1נחשון חבל מודיעיןISR36:16+19:17
34.208טבע תל אביבזח תלמידים1טבע תל אביבISR36:21+19:22
35.206טבע תל אביבזח תלמידים1טבע תל אביבISR38:16+21:17
36.295מעין עין החורשזח תלמידים1מעין עין החורשISR39:49+22:50
37.181חוף השרוןזח תלמידים1חוף השרוןISR39:56+22:57
38.345סוסיאזח תלמידים1סוסיאISR40:39+23:40
39.254כצנלסון גבעתייםזח תלמידים1כצנלסון גבעתייםISR43:13+26:14
40.38גן ונוף פתח תקווהזח תלמידים1גן ונוף פתח תקווהISR43:36+26:37
41.31בן גוריון הרצליהזח תלמידים1בן גוריון הרצליהISR43:41+26:42
42.143הנגיד הרצליה בזח תלמידים1הנגיד הרצליה בISR44:07+27:08
43.421תתזח תלמידים1תתISR44:28+27:29
44.418תתזח תלמידים1תתISR50:36+33:37
45.145הנגיד הרצליה בזח תלמידים1הנגיד הרצליה בISR53:57+36:58
46.33בן גוריון הרצליהזח תלמידים1בן גוריון הרצליהISR54:43+37:44
47.255כצנלסון גבעתייםזח תלמידים1כצנלסון גבעתייםISR55:32+38:33
48.30בן גוריון הרצליהזח תלמידים1בן גוריון הרצליהISR66:58+49:59
182חוף השרוןזח תלמידים1חוף השרוןISRdnf
417תתזח תלמידים1תתISRdnf
293מעין עין החורשזח תלמידים1מעין עין החורשISRmp
265מור מכבים רעותזח תלמידים1מור מכבים רעותISRmp
268מור מכבים רעותזח תלמידים1מור מכבים רעותISRmp
360עירוני ט תל אביבזח תלמידים1עירוני ט תל אביבISRmp
361עירוני ט תל אביבזח תלמידים1עירוני ט תל אביבISRmp
 
זח תלמידים2 (2110m, 0m)
1.64הכפר הירוקזח תלמידים2הכפר הירוקISR15:12
2.296מעין עין החורשזח תלמידים2מעין עין החורשISR18:21+03:09
3.424תתזח תלמידים2שזר קרית אונוISR19:11+03:59
4.298מעין עין החורשזח תלמידים2מעין עין החורשISR19:26+04:14
5.272מור מכבים רעותזח תלמידים2מור מכבים רעותISR19:37+04:25
6.40גן ונוף פתח תקווהזח תלמידים2גן ונוף פתח תקווהISR19:40+04:28
7.213טבע תל אביבזח תלמידים2טבע תל אביבISR20:56+05:44
8.211טבע תל אביבזח תלמידים2טבע תל אביבISR21:35+06:23
9.111הנגיד הרצליה אזח תלמידים2הנגיד הרצליה אISR22:09+06:57
10.214טבע תל אביבזח תלמידים2טבע תל אביבISR23:32+08:20
11.185חוף השרוןזח תלמידים2חוף השרוןISR23:39+08:27
12.110הנגיד הרצליה אזח תלמידים2הנגיד הרצליה אISR23:42+08:30
13.426תתזח תלמידים2תתISR24:11+08:59
14.151הנגיד הרצליה בזח תלמידים2הנגיד הרצליה בISR25:02+09:50
15.65הכפר הירוקזח תלמידים2הכפר הירוקISR25:34+10:22
16.34בן גוריון הרצליהזח תלמידים2בן גוריון הרצליהISR27:19+12:07
16.409שזר קרית אונוזח תלמידים2שזר קרית אונוISR27:19+12:07
18.349סוסיאזח תלמידים2סוסיאISR28:52+13:40
19.269מור מכבים רעותזח תלמידים2מור מכבים רעותISR28:58+13:46
20.410שזר קרית אונוזח תלמידים2שזר קרית אונוISR29:32+14:20
21.66הכפר הירוקזח תלמידים2הכפר הירוקISR29:40+14:28
22.187חוף השרוןזח תלמידים2חוף השרוןISR29:45+14:33
23.408שזר קרית אונוזח תלמידים2שזר קרית אונוISR30:05+14:53
24.67הכפר הירוקזח תלמידים2הכפר הירוקISR31:00+15:48
25.152הנגיד הרצליה בזח תלמידים2הנגיד הרצליה בISR31:06+15:54
26.237טשרניחובסקי נתניהזח תלמידים2טשרניחובסקי נתניהISR31:43+16:31
27.425תתזח תלמידים2תתISR32:06+16:54
27.428תתזח תלמידים2תתISR32:06+16:54
29.259כצנלסון גבעתייםזח תלמידים2כצנלסון גבעתייםISR33:30+18:18
30.150הנגיד הרצליה בזח תלמידים2הנגיד הרצליה בISR34:03+18:51
31.297מעין עין החורשזח תלמידים2מעין עין החורשISR36:33+21:21
32.427תתזח תלמידים2תתISR36:52+21:40
33.347סוסיאזח תלמידים2סוסיאISR37:27+22:15
34.112הנגיד הרצליה אזח תלמידים2הנגיד הרצליה אISR41:02+25:50
35.348סוסיאזח תלמידים2סוסיאISR42:45+27:33
36.270מור מכבים רעותזח תלמידים2מור מכבים רעותISR43:06+27:54
37.271מור מכבים רעותזח תלמידים2מור מכבים רעותISR43:13+28:01
38.262כצנלסון גבעתייםזח תלמידים2כצנלסון גבעתייםISR43:27+28:15
39.342נחשון חבל מודיעיןזח תלמידים2נחשון חבל מודיעיןISR45:28+30:16
40.273מור מכבים רעותזח תלמידים2מור מכבים רעותISR47:02+31:50
41.341נחשון חבל מודיעיןזח תלמידים2נחשון חבל מודיעיןISR47:47+32:35
42.263כצנלסון גבעתייםזח תלמידים2כצנלסון גבעתייםISR47:55+32:43
43.260כצנלסון גבעתייםזח תלמידים2כצנלסון גבעתייםISR49:18+34:06
44.362עירוני ט תל אביבזח תלמידים2עירוני ט תל אביבISR76:49+61:37
68הכפר הירוקזח תלמידים2הכפר הירוקISRmp
343נחשון חבל מודיעיןזח תלמידים2נחשון חבל מודיעיןISRmp
186חוף השרוןזח תלמידים2חוף השרוןISRmp
261כצנלסון גבעתייםזח תלמידים2כצנלסון גבעתייםISRmp
215טבע תל אביבזח תלמידים2טבע תל אביבISRmp
184חוף השרוןזח תלמידים2חוף השרוןISRmp
212טבע תל אביבזח תלמידים2טבע תל אביבISRmp
423תתזח תלמידים2עירוני ט תל אביבISRmp
39גן ונוף פתח תקווהזח תלמידים2גן ונוף פתח תקווהISRmp
 
ט תלמידות (2070m, 0m)
1.305מעין עין החורשט תלמידותמעין עין החורשISR19:26
2.370קוגל חולוןט תלמידותקוגל חולוןISR20:55+01:29
3.302מעין עין החורשט תלמידותמעין עין החורשISR21:09+01:43
4.217טבע תל אביבט תלמידותטבע תל אביבISR22:07+02:41
5.306מעין עין החורשט תלמידותמעין עין החורשISR23:35+04:09
6.42גן ונוף פתח תקווהט תלמידותגן ונוף פתח תקווהISR24:16+04:50
7.300מעין עין החורשט תלמידותמעין עין החורשISR25:09+05:43
8.122הנגיד הרצליה אט תלמידותהנגיד הרצליה אISR25:46+06:20
9.369קוגל חולוןט תלמידותקוגל חולוןISR27:02+07:36
10.218טבע תל אביבט תלמידותטבע תל אביבISR27:42+08:16
11.44גן ונוף פתח תקווהט תלמידותגן ונוף פתח תקווהISR28:10+08:44
12.120הנגיד הרצליה אט תלמידותהנגיד הרצליה אISR28:36+09:10
13.371קוגל חולוןט תלמידותקוגל חולוןISR30:17+10:51
14.220טבע תל אביבט תלמידותטבע תל אביבISR30:45+11:19
15.372קוגל חולוןט תלמידותקוגל חולוןISR30:49+11:23
16.219טבע תל אביבט תלמידותטבע תל אביבISR33:21+13:55
17.119הנגיד הרצליה אט תלמידותהנגיד הרצליה אISR36:24+16:58
18.46גן ונוף פתח תקווהט תלמידותגן ונוף פתח תקווהISR36:41+17:15
19.43גן ונוף פתח תקווהט תלמידותגן ונוף פתח תקווהISR37:33+18:07
20.433תתט תלמידותאורט גבעתייםISR37:53+18:27
21.2אורט גבעתייםט תלמידותאורט גבעתייםISR38:35+19:09
22.365קוגל חולוןט תלמידותקוגל חולוןISR39:23+19:57
23.4אורט גבעתייםט תלמידותאורט גבעתייםISR40:19+20:53
24.364קוגל חולוןט תלמידותקוגל חולוןISR48:41+29:15
25.324מקיף ט אשדודט תלמידותמקיף ט אשדודISR50:54+31:28
26.363קוגל חולוןט תלמידותקוגל חולוןISR62:13+42:47
27.1אורט גבעתייםט תלמידותאורט גבעתייםISR65:14+45:48
28.368קוגל חולוןט תלמידותקוגל חולוןISR66:29+47:03
3אורט גבעתייםט תלמידותאורט גבעתייםISRmp
323מקיף ט אשדודט תלמידותמקיף ט אשדודISRmp
118הנגיד הרצליה אט תלמידותהנגיד הרצליה אISRmp
 
ט תלמידים1 (2440m, 0m)
1.72הכפר הירוקט תלמידים1הכפר הירוקISR22:59
2.377קוגל חולוןט תלמידים1קוגל חולוןISR24:16+01:17
3.275מור מכבים רעותט תלמידים1מור מכבים רעותISR24:17+01:18
4.71הכפר הירוקט תלמידים1הכפר הירוקISR25:13+02:14
5.326מקיף ט אשדודט תלמידים1מקיף ט אשדודISR25:44+02:45
6.439תתט תלמידים1גאון הירדןISR27:16+04:17
7.376קוגל חולוןט תלמידים1קוגל חולוןISR29:56+06:57
8.373קוגל חולוןט תלמידים1קוגל חולוןISR30:27+07:28
9.374קוגל חולוןט תלמידים1קוגל חולוןISR31:08+08:09
10.124הנגיד הרצליה אט תלמידים1הנגיד הרצליה אISR31:51+08:52
11.126הנגיד הרצליה אט תלמידים1הנגיד הרצליה אISR32:26+09:27
12.127הנגיד הרצליה אט תלמידים1הנגיד הרצליה אISR34:12+11:13
13.307מעין עין החורשט תלמידים1מעין עין החורשISR34:32+11:33
14.5אורט גבעתייםט תלמידים1אורט גבעתייםISR37:36+14:37
15.223טבע תל אביבט תלמידים1טבע תל אביבISR39:04+16:05
16.69הכפר הירוקט תלמידים1הכפר הירוקISR39:42+16:43
17.240טשרניחובסקי נתניהט תלמידים1טשרניחובסקי נתניהISR40:54+17:55
18.225טבע תל אביבט תלמידים1טבע תל אביבISR44:02+21:03
19.274מור מכבים רעותט תלמידים1מור מכבים רעותISR44:50+21:51
20.6אורט גבעתייםט תלמידים1אורט גבעתייםISR48:21+25:22
21.7אורט גבעתייםט תלמידים1אורט גבעתייםISR76:09+53:10
22.188חוף השרוןט תלמידים1חוף השרוןISR78:25+55:26
23.190חוף השרוןט תלמידים1חוף השרוןISR87:17+64:18
24.276מור מכבים רעותט תלמידים1מור מכבים רעותISR93:30+70:31
25.277מור מכבים רעותט תלמידים1מור מכבים רעותISR97:49+74:50
26.189חוף השרוןט תלמידים1חוף השרוןISR99:26+76:27
153הנגיד הרצליה בט תלמידים1הנגיד הרצליה בISRmp
 
ט תלמידים2 (2510m, 0m)
1.445תתט תלמידים2גאון הירדןISR17:04
2.311מעין עין החורשט תלמידים2מעין עין החורשISR21:25+04:21
3.132הנגיד הרצליה אט תלמידים2הנגיד הרצליה אISR22:53+05:49
4.129הנגיד הרצליה אט תלמידים2הנגיד הרצליה אISR23:29+06:25
5.379קוגל חולוןט תלמידים2קוגל חולוןISR25:45+08:41
6.76הכפר הירוקט תלמידים2הכפר הירוקISR25:55+08:51
7.8אורט גבעתייםט תלמידים2אורט גבעתייםISR26:10+09:06
8.77הכפר הירוקט תלמידים2הכפר הירוקISR27:28+10:24
9.279מור מכבים רעותט תלמידים2מור מכבים רעותISR28:00+10:56
10.10אורט גבעתייםט תלמידים2אורט גבעתייםISR28:05+11:01
11.131הנגיד הרצליה אט תלמידים2הנגיד הרצליה אISR29:14+12:10
12.128הנגיד הרצליה אט תלמידים2הנגיד הרצליה אISR32:43+15:39
13.158הנגיד הרצליה בט תלמידים2הנגיד הרצליה בISR34:07+17:03
14.281מור מכבים רעותט תלמידים2מור מכבים רעותISR36:36+19:32
15.278מור מכבים רעותט תלמידים2מור מכבים רעותISR38:00+20:56
16.243טשרניחובסקי נתניהט תלמידים2טשרניחובסקי נתניהISR38:03+20:59
17.229טבע תל אביבט תלמידים2טבע תל אביבISR45:32+28:28
18.242טשרניחובסקי נתניהט תלמידים2טשרניחובסקי נתניהISR46:04+29:00
19.228טבע תל אביבט תלמידים2טבע תל אביבISR47:29+30:25
20.378קוגל חולוןט תלמידים2קוגל חולוןISR49:22+32:18
21.280מור מכבים רעותט תלמידים2מור מכבים רעותISR57:06+40:02
22.130הנגיד הרצליה אט תלמידים2הנגיד הרצליה אISR61:35+44:31
23.380קוגל חולוןט תלמידים2קוגל חולוןISR85:41+68:37
24.382קוגל חולוןט תלמידים2קוגל חולוןISR93:31+76:27
74הכפר הירוקט תלמידים2הכפר הירוקISRmp
9אורט גבעתייםט תלמידים2אורט גבעתייםISRmp
 
ייב תלמידות (2680m, 0m)
1.81הכפר הירוקייב תלמידותהכפר הירוקISR24:49
2.84הכפר הירוקייב תלמידותהכפר הירוקISR26:57+02:08
3.350עירוני ב מודיעיןייב תלמידותעירוני ב מודיעיןISR28:10+03:21
4.83הכפר הירוקייב תלמידותהכפר הירוקISR28:32+03:43
5.82הכפר הירוקייב תלמידותהכפר הירוקISR29:33+04:44
6.164הראשונים הרצליהייב תלמידותהראשונים הרצליהISR30:35+05:46
7.85הכפר הירוקייב תלמידותהכפר הירוקISR30:46+05:57
8.80הכפר הירוקייב תלמידותהכפר הירוקISR32:01+07:12
9.86הכפר הירוקייב תלמידותהכפר הירוקISR32:54+08:05
10.354עירוני ב מודיעיןייב תלמידותעירוני ב מודיעיןISR36:30+11:41
11.351עירוני ב מודיעיןייב תלמידותעירוני ב מודיעיןISR36:44+11:55
12.356עירוני ב מודיעיןייב תלמידותעירוני ב מודיעיןISR40:25+15:36
13.353עירוני ב מודיעיןייב תלמידותעירוני ב מודיעיןISR42:59+18:10
14.388קוגל חולוןייב תלמידותקוגל חולוןISR74:58+50:09
15.385קוגל חולוןייב תלמידותקוגל חולוןISR78:58+54:09
 
ייב תלמידים (3010m, 0m)
1.322מעין עין החורשייב תלמידיםמעין עין החורשISR17:46
2.89הכפר הירוקייב תלמידיםהכפר הירוקISR18:20+00:34
3.88הכפר הירוקייב תלמידיםהכפר הירוקISR20:01+02:15
4.318מעין עין החורשייב תלמידיםמעין עין החורשISR21:06+03:20
5.93הכפר הירוקייב תלמידיםהכפר הירוקISR21:26+03:40
6.285מור מכבים רעותייב תלמידיםמור מכבים רעותISR21:37+03:51
7.313מעין עין החורשייב תלמידיםמעין עין החורשISR21:44+03:58
8.92הכפר הירוקייב תלמידיםהכפר הירוקISR22:09+04:23
9.291מור מכבים רעותייב תלמידיםמור מכבים רעותISR23:42+05:56
10.320מעין עין החורשייב תלמידיםמעין עין החורשISR24:07+06:21
11.198חוף השרוןייב תלמידיםחוף השרוןISR24:46+07:00
12.169הראשונים הרצליהייב תלמידיםהראשונים הרצליהISR25:04+07:18
13.94הכפר הירוקייב תלמידיםהכפר הירוקISR26:24+08:38
14.19אורט גבעתייםייב תלמידיםאורט גבעתייםISR26:52+09:06
15.286מור מכבים רעותייב תלמידיםמור מכבים רעותISR27:00+09:14
16.288מור מכבים רעותייב תלמידיםמור מכבים רעותISR27:44+09:58
17.87הכפר הירוקייב תלמידיםהכפר הירוקISR27:45+09:59
18.90הכפר הירוקייב תלמידיםגאון הירדןISR28:09+10:23
19.283מור מכבים רעותייב תלמידיםמור מכבים רעותISR28:11+10:25
20.321מעין עין החורשייב תלמידיםמעין עין החורשISR29:56+12:10
21.22אורט גבעתייםייב תלמידיםאורט גבעתייםISR30:19+12:33
22.455תתייב תלמידיםגאון הירדןISR30:38+12:52
23.394קוגל חולוןייב תלמידיםקוגל חולוןISR30:55+13:09
24.18אורט גבעתייםייב תלמידיםאורט גבעתייםISR32:18+14:32
25.453תתייב תלמידיםגאון הירדןISR34:20+16:34
26.333מקיף ט אשדודייב תלמידיםמקיף ט אשדודISR34:42+16:56
27.456תתייב תלמידיםגאון הירדןISR39:14+21:28
28.391קוגל חולוןייב תלמידיםקוגל חולוןISR41:08+23:22
29.458תתייב תלמידיםגאון הירדןISR41:33+23:47
30.287מור מכבים רעותייב תלמידיםמור מכבים רעותISR42:31+24:45
31.396קוגל חולוןייב תלמידיםקוגל חולוןISR43:07+25:21
32.454תתייב תלמידיםגאון הירדןISR48:24+30:38
33.284מור מכבים רעותייב תלמידיםמור מכבים רעותISR53:02+35:16
34.289מור מכבים רעותייב תלמידיםמור מכבים רעותISR55:16+37:30
35.390קוגל חולוןייב תלמידיםקוגל חולוןISR56:46+39:00
36.282מור מכבים רעותייב תלמידיםמור מכבים רעותISR58:17+40:31
37.194חוף השרוןייב תלמידיםחוף השרוןISR58:40+40:54
38.334מקיף ט אשדודייב תלמידיםמקיף ט אשדודISR64:11+46:25
39.290מור מכבים רעותייב תלמידיםמור מכבים רעותISR83:24+65:38
457תתייב תלמידיםגאון הירדןISRdnf
196חוף השרוןייב תלמידיםחוף השרוןISRmp
195חוף השרוןייב תלמידיםחוף השרוןISRmp
21אורט גבעתייםייב תלמידיםאורט גבעתייםISRmp